Moje kuhanje
Tradicionalni slovenski recepti:
Potica je verjetno najbolj značilna in najbolj znana slovenska nacionalna jed, narejena iz kvašenega testa z različnimi nadevi. Za Božič in Veliko noč je obvezno na mizi orehova potica, drugače pa lahko naredimo potico z lešniki, makom, skuto, pehtranom, jabolki, celi s slanino ali ocvirki.
Gobova juha je še ena zelo tradicionalna slovenska jed, ki mora biti narejena iz gozdnih gob (najboljši so jurčki ali lisičke), narejena iz šampinjonov ne bo imela istega okusa.
Moji recepti:
Sipini rezanci s škampi in roquefortom
Rižota z lisičkami, pinjolami in čokolado
Rižota z morskim psom in kokosom
Sipine palačinke s peno iz kozjega sira in škampi
Kostanjeva pena s kranjsko klobaso in hrenom
Torta Aztek
Svetovna kuhinja:
Gumbo, klasična kreolska jed
Kačapuri, tradicionalna gruzinska jed
Peri-peri piščančja jetrca, okusi Južnoafriške republike
-
Morska žba s kaviarjem iz jajčevcev
-
Riba malo drugače
-
Rižota z lisičkami, pinjolami in čokolado
-
Suši
-
Sipine palačinke s peno iz kozjega sira in škampi
-
Sladica z melono
-
Malinov sorbet
-
Velikonočni zajec (šunka v testu)
-
Pred zabavo za noč šarovnic
-
Božična peka
-
Božična peka
-
Vaniljevi rogljički
-
Linška očesa
-
Božične smreke
-
Orehovi piškoti
-
Medena hiška
-
Božična čokoladna torta
-
Torta muca Kitty
-
Torta Strela McQueen
-
-
Torta črni gozdiček
-
Torta kar tako
-
Domači pralineji